Byggfirma i Bromma

Hejsan, min plan med det här inlägget är att berätta om ett företag som vi vände oss till för att få hjälp med en renovering. Det är en byggfirma i Bromma och vi är så nöjda och belåtna med deras arbete. Jag vet inte hur många gånger jag har varit på deras hemsida och tittat på deras bildgalleri som är fullt med fina bilder på olika renoveringar och byggprojekt. Det är så kul att se hur ett rum kan förändras, det är nästan magiskt!

Jag och min man hade länge tittat på olika byggfirmor och vi hade ganska höga krav på vilken firma vi ville anlita. Det fanns många som såg bra ut men det var något som inte stämde med flera av dem. Tills vi slog till på denna byggfirma, allt klickade direkt! Jag har aldrig varit med om ett bättre bemötande och en sådan professionell service. Vi kände oss så trygga och i goda händer.

Det tog inte lång tid innan det mörka och tråkiga rummet vi hade, blev ett ljust och fräscht rum som vi är så stolta över. Jag har alltid varit bra på att inreda rummen men renovera det hade jag aldrig kunnat göra själv, inte på den nivån iallafall. Jag är så tacksam för att vi hittade dem och jag kan ju tack vare det göra er en tjänst genom att skriva det här inlägget till er, mina fina läsare, med en förhoppning om att ni också ska få nytta av deras tjänster.

Kom ihåg, en bra byggfirma är A och O när det kommer till renoveringar! Jag lovar att ni inte kommer ångra er. Men som sagt, väljer ni en annan firma så glöm inte av att kolla referenser, det är viktigt!

Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar!

Kram,

/Therese