De reparerade min bil

Men hej igen och välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg. Förra veckan hände det en liten tråkig grej med min bil och det ska jag berätta mer om idag. Det jag kan börja med att säga är att jag är väldigt frustrerad över situationen men att jag är väldigt tacksam och nöjd över M&L Fordonsservice som hjälper till med bilreparationer i Sjöbo.

Jag var ute och körde min bil förra veckan som jag alltid brukar göra på dagarna och när jag var på väg hem från jobbet var det en jättelång bilkö på motorvägen och det är bara att bita i det sura äpplet och inte stressa, för det hjälper ingen. Efter denna bilkö var jag tvungen att hitta en verkstad som hjälper till inom bilreparationer i Sjöbo. När jag stod där i kön hade jag hela tiden blicken på vägen och jag körde som man ska göra när det är köer. När jag inte minst anar det så hör jag en smäll och sedan ser jag att bilen bakom mig hade kört in i bakdelen på min bil och då blev jag väldigt arg. Eftersom kön knappast rörde på sig gick jag ut och kollade hur det var med bilen och den var helt kvaddad. Han som körde på mig kollade i sin telefon hela tiden och jag förstår att han inte hade koll på vägen. Jag blev och är fortfarande väldigt arg för att han körde in i mig och att bilen blev helt förstörd, men tack vare M&L Fordonsservice som gör bilreparationer i Sjöbo så är min bil som ny igen. Det är skönt att det finns sådana bra företag som tar hand om oss med trasiga bilar. Nu är det dags att avrunda, men kom ihåg att vara uppmärksamma i trafiken och lämna mobiltelefonen i fickan. Ha det fint.