Hela villan är renoverad från golv till tak

Hej, här i Uppsala ser det ju inte ut att bli så bra väder idag och jag som har semester och allt får väl vara inomhus och göra någonting, kanske baka någonting om jag har alla ingredienser hemma, har inte kollat. Men jag kan ju börja med att skriva ett inlägg och jag ska berätta om ett företag som jag vände mig till när jag behövde hjälp med en totalrenovering av villan här hemma i Uppsala. Jag vände mig till en snickare som du kan läsa mer om här!

Jag har aldrig renoverat någonting själv och detta var ju större jobb än bara tapetsering, lite målning för om det bara hade varit det så hade jag säkerligen grejat det. Snickaren som kom och hjälpte mig gjorde ett fantastiskt jobb och jag blev mycket nöjd med resultatet! Men det tog några veckor innan allting blev klart och det som tog längst tid var köket och badrummet men resten gick väldigt snabbt. Jag har aldrig varit så nöjd med ett företag och jag skulle rekommendera dem till alla som behöver hjälp med renovering.

Jag är mycket nöjd med resultatet och det blev precis som jag ville ha det! Jag ska nog ta och börja baka någonting, vi får se vad det blir! 🙂

Hej igen, nu har jag kollat ingredienserna och det verkar som jag har allt hemma så nu ska jag börja med bakningen! 🙂 Extra roligt är det ju att köket är nytt, men när man bakar så drar det ju ner och det är inte så roligt, här ser ju ut som i ett utställningskök men vaddå, man ska ju använda det man har. Så med det sagt var det inte någonting mera jag hade att säga om denna totalrenovering som utfördes av denna kunniga snickare ifrån Uppsala, ha det gott mina vänner!!!